2761025511 6946551484 Κυπαρισσία
hero image
Facebook

 

GLADIUS PEST CONTROL
Απεντομώσεις & απολυμάσεις Κυπαρισσία

______

η εταιρεία

 

Η GLADIUS PEST CONTROL δραστηροποιείται στον τομέα τoυ ελέγχου των παρασίτων σε κάθε είδους χώρο (απεντόμωση, μυκτονία, απολύμανση, απώθηση ερπετών - νυχτερίδων και πουλιών, αντιμετώπιση ψώρας - ακάρεων - κοριών) και έχει έδρα στη Κυπαρισσία Μεσσηνίας.

Εκτός από την καταπολέμηση παρέχουμε και τα κατάλληλα πιστοποιητικά στα οποία αναφέρονται οι εργασίες και τα σκευάσματα που χρησιμοποιήθηκαν και τον ανάλογο φάκελο ώστε οι πελάτες μας να είναι εναρμονισμένοι με τα συστήματα πιστοποίησης HACCP και να τηρούν τις απαιτήσεις των υγειονομικών υπηρεσιών του κράτους και να ανταπεξέρχονται χωρίς πρόβλημα τους ελέγχους των ελεγκτικών αρχών.

Σκοπός της εταιρείας είναι η ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών διασφάλισης της υγιεινής .

 

Συγκεκριμένα επεμβαίνουμε με επιτυχία σε:

κατοικίες 
σχολεία
εργοστάσια
επιχειρήσεις παραγωγής και αποθήκευσης τροφίμων
βιομηχανίες και αποθήκες ζωοτροφών
σκάφη
κοντέινερ
μύλους, ελαιοτριβεία, εστιατόρια κ.α.
νοσοκομεία

 

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι αποτελεσματικά και κυρίως ασφαλή για τν άνθρωπο και τα ζώα που δεν αποτελούν στόχο της εφαρμογής και είναι εγκεκριμένα και πιστοποιημένα από τον Ε.Ο.Φ και το Υπουργείο Γεωργίας
 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας ενημερώσετε για τις ανάγκες σας και να σας απαντήσουμε με την προσφορά μας.

Με έδρα στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας αναλαμβάνουμε σε οποιοδήποτε σημείο της Ελληνικής επικράτειας με υπευθυνότητα και συνέπεια.

 

_____
ΦΑΚΕΛΟΣ HACCP - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εφαρμογή όλων των διαδικασιών που σχετίζονται με την απεντόμωση μυοκτονία απολύμανση κα απώθηση παρασίτων καθώς και την σύνταξη και τήρηση του αντίστοιχου φακέλου.
 

Ο φάκελος περιλαμβάνει:
 Άδεια του συνεργείου απολύμανσης
 Πρόγραμα εφαρμογών
 Συμφωνητικό μεταξύ του πελάτη και της εταιρείας για το είδος και τη συχνότητα των εργασιών.
 Δελτίο ελέγχου για την ορθή και έγκαιρη εφαρμογή .
 Σχεδιάγραμμα χώρων με σημειωμένη τη θέση των δαλματικών σταθμών.
 Καταμέτρηση των δολωμάτων και καταχώριση του βαθμού στον όποιον έχουν καταναλωθεί.
 Πιστοποιητικά απεντόμωσης και μυοκτονίας μετά από κάθε εφαρμογή.

 

Οι υπεύθυνοι επιχειρήσεων τροφίμων θεσπίζουν, εφαρμόζουν και τηρούν πάγια διαδικασία βάσει των αρχών του HACCP. Με βάση την προσέγγιση των αρχών του HACCP, κατόπιν ανάλυσης, οι προκύπτοντες δυνητικοί κίνδυνοι χωρίζονται σε:
Φυσικούς Κινδύνους: κίνδυνος από κάποιο ξένο σώμα να εισέλθει στην παραγωγή και να καταλήξει στο τρόφιμο. Για παράδειγμα ένα κομμάτι ξύλου, γυαλιού, μετάλλου, χαρτί, πέτρα, τρίχα, πλαστικό, έντομο, τρωκτικό, πουλί ή μέρος αυτών. 
Χημικούς Κινδύνους: κίνδυνος από κάποια χημική ουσία επικίνδυνη για τον άνθρωπο όπως μυκοτοξίνη, βαρύ μέταλλο, υπόλειμμα φυτοφαρμάκων, λιπαντικό, μη εγκεκριμένο συντηρητικό ή ενισχυτικό γεύσης, εντομοκτόνο, τρωκτικοκτόνο.
Μικροβιολογικούς κινδύνους: κίνδυνος από την ανάπτυξη βακτηρίου, ζύμης ή μύκητα ή/και την παραγωγή τοξινών. Για την μετάδοση των μικροβίων φορέας μπορεί να είναι ο άνθρωπος ή μολυσμένα σκεύη και επιφάνειες καθώς και έντομα, τρωκτικά ή πουλιά.

 

Οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν περιλαμβάνουν τα παρακάτω που σχετίζονται και με την πρόληψη παρασίτων:
 τον σχεδιασμό και κατασκευή κτιρίων με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην επιτρέπουν την είσοδο σε παράσιτα,  τον σχεδιασμό και χρήση μηχανημάτων, που να επιτρέπουν το εσωτερικό τους τον έλεγχο και την καθαριότητα,
 την τοποθέτηση μηχανημάτων, ώστε να επιτρέπουν γύρω τους και κάτω τους τον έλεγχο και την καθαριότητα,
 την σχολαστική και αποτελεσματική καθαριότητα σε όλους τους χώρους με κατάλληλα υλικά και εργαλεία,
 το FIFO (Fist In First Out) και το FEFO (First Expiring First Out),
 την εκπαίδευση του προσωπικού, ώστε να μην αφήνει ανοιχτές πόρτες και παράθυρα, να αναγνωρίζει την παρουσία παρασίτων και να την αναφέρει άμεσα,
 την επιλογή υλικών τοιχοποιΐας έτσι ώστε να μην αποτελούν καταφύγια για τρωκτικά και έντομα,
 την χρήση μέτρων αποτροπής εισόδου παρασίτων (π.χ. σίτα σε παράθυρα, πλαστικές κουρτίνες σε πόρτες ή αεροκουρτίνες ή δίχτυα),
 την επιλογή προμηθευτών που εφαρμόζουν αποτελεσματικά το δικό τους Σύστημα Αυτοελέγχου
 το σχολαστικό έλεγχο στις παραλαβές και τις ορθές μεθόδους δειγματοληψίας κ.α.