2761025511 6946551484 Κυπαρισσία
Facebook

 

Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Η GLADIUS PEST CONTROL δραστηροποιείται στον τομέα τoυ ελέγχου των παρασίτων σε κάθε είδους χώρο (απεντόμωση, μυκτονία, απολύμανση, απώθηση ερπετών - νυχτερίδων και πουλιών, αντιμετώπιση ψώρας - ακάρεων - κοριών) και έχει έδρα στη Κυπαρισσία Μεσσηνίας.
Εκτός από την καταπολέμηση παρέχουμε και τα κατάλληλα πιστοποιητικά στα οποία αναφέρονται οι εργασίες και τα σκευάσματα που χρησιμοποιήθηκαν και τον ανάλογο φάκελο ώστε οι πελάτες μας να είναι εναρμονισμένοι με τα συστήματα πιστοποίησης HACCP και να τηρούν τις απαιτήσεις των υγειονομικών υπηρεσιών του κράτους και να ανταπεξέρχονται χωρίς πρόβλημα τους ελέγχους των ελεγκτικών αρχών.

 

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι αποτελεσματικά και κυρίως ασφαλή για τν άνθρωπο και τα ζώα που δεν αποτελούν στόχο της εφαρμογής και είναι εγκεκριμένα και πιστοποιημένα από τον Ε.Ο.Φ και το Υπουργείο Γεωργίας.
 

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε οποιοδήποτε σημείο της Ελληνικής επικράτειας με υπευθυνότητα και συνέπεια.

 

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Η αντιμετώπιση των μικροβίων μέσω της απολύμανσης κρίνεται απαραίτητη και έχει μεγάλη σημασία για κάθε οικιακό, επαγγελματικό και δημόσιο χώρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

Η Ελλάδα λόγω του μεσογειακού της κλίματος φιλοξενεί μια τεράστια ποικιλία εντόμων που συχνά εισχωρούν στο σπίτι και στους χώρους εργασίας σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Για την καταπολέμηση των ποντικών και αρουραίων χρησιμοποιούνται εγκεκριμένοι δολωματικοί σταθμοί ασφαλείας που τοποθετούνται στα σημεία – ζώνες που έχουν ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΠΩΘΗΣΗ ΕΡΠΕΤΩΝ - ΝΥΧΤΕΡΙΔΩΝ

ΑΠΩΘΗΣΗ ΕΡΠΕΤΩΝ - ΝΥΧΤΕΡΙΔΩΝ

Στην GLADIUS PEST CONTROL εφαρμόζουμε μια δοκιμασμένη μέθοδο εκδίωξης με εγκατάσταση δικτύων που επιτρέπουν την έξοδο αλλά όχι την είσοδο ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΦΑΚΕΛΟΣ HACCP - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΦΑΚΕΛΟΣ HACCP - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εφαρμογή όλων των διαδικασιών που σχετίζονται με την απεντόμωση μυοκτονία απολύμανση κα απώθηση παρασίτων καθώς και την σύνταξη και τήρηση του αντίστοιχου φακέλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ